Cudowna jeżyna z Azji

Uprawa i późniejsza sprzedaż jagód goji zapewnia rodzinom rolników niezależność i bezpieczne źródło utrzymania.Jagody Goji oferują wiele cennych pestycydów.W tradycyjnej medycynie chińskiej (TCM) jagody goji są również stosowane jako łagodne afrodyzjakic, wzmacniające mięśnie i kości, stymulujące czynność wątroby i pobudzające energię życiową, ponieważ zwiększają liczbę białych krwinek.Nazwa “Goji” była pierwotnie używana głównie w języku angielskim i wywodzi się od chińskiej nazwy N? ngxi?Nazwa “Chiński Wolf Berry” oznacza pochodzenie jagód.Biorąc pod uwagę zawartość witamin w stosunku do ilości energii – 349 kilokalorii (kcal) na 100 g dla suszonych jagód goji w porównaniu do 32 kcal/100 g dla truskawek lub 18 kcal/75 g kalarepy – suszone jagody goji są ewidentnie przegranymi.Acai również nie jest targiem: 100 gramów proszku owocowego kosztuje 20 euro.W związku z tym jagody goji zawierają 46 g cukru, 13 g błonnika pokarmowego, 190 mg wapnia, 6,8 mg żelaza, 48 mg witaminy C oraz ok. witaminy B1, B2, B3 minerały i pierwiastki śladowe: np. wapń, żelazo, cynk, cynk, cynk, cynk, selen (50? g/100 g) polisacharydy (węglowodany długołańcuchowe) stanowią 31% całkowitej masy jagód goji.

Polisacharydy zwiększają liczbę białych krwinek i zwiększają ich aktywność przy niskim spożyciu jagód – wystarczy tylko kilka jajek dziennie.Tłuszcze (5%) i białka (12%) nie są na pierwszym planie Gojisa, ale ze względu na pewną liczbę zdrowych kwasów tłuszczowych (takich jak kwas oleinowy czy kwas alfa-linolenowy) nie należy o nich zapominać.Przygotowanie: jagody Goji?Nie ma wiarygodnych informacji na temat ilości potrzebnych do skutecznego rozwoju efektu jagodowego Goji.Najlepiej jest, aby roślinę jagodową goji natychmiast dostać do domu.Jagody Goji są również dobrym źródłem selenu, germanu i kwasu linolowego, który przyspiesza spalanie tłuszczu i wspomaga układ odpornościowy.Z tego względu spożycie jagód goji należy rozpocząć powoli i nie należy przedawkować owoców goji.Jeśli nie chcesz zrezygnować z codziennej porcji jagód Goji, powinieneś szukać dużych opakowań o wadze do 1000 g, ponieważ są one zazwyczaj tańsze w sumie.

Kto naprawdę chce zobaczyć bezpośrednie sukcesy, powinien wyleczyć się z jagód Goji lub soku Goji.Sprzedajemy jagody goji jako suszone owoce, sok lub proszek.Jednocześnie jagody goji mogą być również używane do produkcji pysznego soku goji lub suszone na herbatę.Jagody Goji mają niskie kalorie i są całkowicie wolne od tłuszczu.Przyjrzyjmy się bliżej wartości odżywczej jagód goji.Dopiero od około ośmiu lat w Niemczech można było kupić jagody goji, znane również pod nazwą wolfberysów.Ponieważ choroby autoimmunologiczne są również związane z ciężkimi reakcjami zapalnymi, jagody goji mogą również stanowić doskonałą część całościowego katalogu środków łagodzących choroby autoimmunologiczne, takie jak zapalenie stawów, toczeń rumieniowaty czy choroba Leśniowskiego-Crohna.Ostatecznie Pollmer twierdzi, że jagody goji mogą powodować alergie, co z kolei może prowadzić do zatrzymania oddychania, co z kolei może prowadzić do śmierci w najgorszym przypadku.Pod koniec lata można zbierać czerwone jagody goji.Dzięki smacznym owocom w planie żywieniowym organizm otrzymuje podstawowe składniki odżywcze.

Zwłaszcza w Chinach owoce są używane jako lekarstwo od ponad 5000 lat i znane są również jako jeżyna?Podobnie jak w przypadku wszystkich innych owoców, większość kalorii w jagód goji pochodzi z cukru.Przede wszystkim nie wszystkie jagody są dojrzałe w tym samym czasie.Przede wszystkim, wysoki poziom witamin B, C, E i beta-karotenu jest niezwykły, ale także ich wysoka zawartość minerałów, żelaza i różnych aminokwasów.Chen J et al: Badanie występowania szkodników wapnia i ich naturalnych wrogów.Aby odpowiedzieć na to pytanie, sklep internetowy greenSUPPS przeprowadził obszerny test przygotowawczy Goji.I nie trzeba było ich transportować do połowy świata.W Chinach (pierwotna ojczyzna) są uważane za odżywczy tonik i łagodny afrodyzjak.Owoce, które zwykle mają długość dwóch centymetrów, pochodzą z Azji i można je porównać wizualnie z owocami róży.Sok noni w jakości organicznej – W ostatnich latach nowoczesna nauka zachodnia odkryła również owoce noni dla siebie i zalicza je do superpionów.

Grecja bardzo powoli wychodzi z głębokiej recesji spowodowanej kryzysem zadłużenia.Od 6 do 15 gramów suszonych jagód używa się do mieszanek lub jako ekstrakt lub nalewkę, również w winie.(Pierwsza roślina Goji kwitła znakomicie, niosąc w pierwszym roku wiele jagód.Są one odpowiednie jako składnik kompotów, zup, patelni, płatków ryżowych, gotowanych zbóż, kaszanek, jako herbata, w sałatkach lub można jeść jak rodzynki.Ponadto, jagody zostały niedawno opublikowane artykuły medyczne zawarte w National Library of Medicine Database (USA), które potwierdzają ten efekt – ze względu na wysoką zawartość antyoksydantów – z powodu ich silnych właściwości przeciwstarzeniowych.Następnie dodać pozostałe warzywa, w tym czosnek.Dobrze jest wybrać miskę, która jest około dwukrotnie większa od ilości lodu.Na plantacjach tam szkodniki i choroby powodują poważne problemy.Oryginalna książka nie jest już dostępna, ale są jej kopie.Chr. po raz pierwszy na piśmie.Kupujący nie ponosi żadnych dodatkowych kosztów.Wzmacnia układ odpornościowy, chroni przed stresem oksydacyjnym, hamuje powstawanie nitrozoamin, wspomaga tworzenie się tkanki łącznej, wzrost i gojenie ran oraz zdrowych dziąseł.W Azji słodkie owoce znane są od tysięcy lat, podczas gdy w Azji nadal należą do grona nowicjuszy.

GojiBerry500

Zamów dzisiaj i otrzymaj darmową wysyłkę i gwarancję satysfakcji.

50% Tylko dziś!

Be the first to comment on "Cudowna jeżyna z Azji"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*